Tragöödia Indoneesias: kahe jalgpalluri kokkupõrge lõppes ühele surmaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ründaja Akli Fairuz suri pärast kokkupõrget vastaste väravavahi Agus Rahmaniga.
Ründaja Akli Fairuz suri pärast kokkupõrget vastaste väravavahi Agus Rahmaniga. Foto: Ekraanitõmmis videost

Indoneesia jalgpalliliigas lõppes kurvalt Persiraja ja PSAP Sigli meeskondade kohtumine, mille käigus põrkasid kokku Persiraja ründaja Akli Fairuz ja vastaste väravavaht Agus Rahman.

Seejuures tegutses eriti toorelt Rahman, kes pillas esmalt palli ning hüppas seejärel seda päästma minnes Fairuzile jalaga kõhtu. Fairuzi tohterdati väljakul ja ta pidi mängust lahkuma, kuid esmalt ei tundunud mehega midagi hullu lahti olevat, sest ta jäi platsi kõrvale ja vaatas mängu lõpuni.

Järgmisel päeval halvenes Fairuzi seisund aga järsult ning ta toimetati kiirelt haiglasse. Paraku ei suutnud arstid operatsioonilauale viidud ründaja elu päästa. Tohtrite sõnul said talle saatuslikuks rebenenud põis ja sisemised verejooksud.

Persiraja klubi on nõudnud ametliku uurimise algatamist. Kuna Fairuzile vilistati traagiliselt lõppenud olukorras suluseis, ei saanud Rahman ka mingil moel karistada ning politseinikud pidid hoopis joonekohtunikku vihaste Persiraja mängijate eest kaitsma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles