Wakui tabamused päästsid Kaljule Transi vastu võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hidetoshi Wakui.
Hidetoshi Wakui. Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti meistriliiga 13. vooru avamängus alistas Nõmme Kalju koduväljakul 2:1 Narva Transi ning jätkab hoolimata homsete mängude tulemusest tabelijuhina.

Kalju jaapanlasest poolkaitsja Hidetoshi Wakui avas skoori 53. minutil, saates tugeva löögi karistusala joonelt Sergei Lepmetsa selja taha. 66. minutil aga Trans viigistas, kui Sergejs Mišinsi karistuslöögi suunas oma väravasse Tihhon Šišov. Seejuures oli tegu alles kolmanda palliga, mille Vitali Teleš on pidanud sel hooajal liigakohtumistes enda selja tagant välja võtma.

Šišov heastas oma eksimuse kümme minutit hiljem, kui andis hea tsenderduse Wakuile, kes palli Lepmetsale püüdmatult peaga posti kõrvale suunas. Kaljul on nüüd tabelis 13 mänguga 32 punkti, neile järgnevad FC Flora 27 ja Tallinna Levadia 25 punktiga. Homme lähevad Flora ja Levadia 13. vooru põnevuskohtumises omavahel vastamisi, kell 19 algavat mängu vahendab otsepildis Postimehe spordiportaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles