Courtois: mul pole Chelseaga mingit emotsionaalset sidet

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois esindamas veel Atletico Madridi värve.
Thibaut Courtois esindamas veel Atletico Madridi värve. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga finalisti Madridi Atletico väravavaht Thibaut Courtois tunnistas, et ei tunne mitte mingit sidet Londoni Chelseaga, kellele tema mängijaõigused tegelikult kuuluvad.

Courtois on olnud viimased kolm hooaega Chelseast Atleticos laenul ning on kerkinud selle ajaga maailma parimate väravavahtide hulka. Muuhulgas aitas belglase suurepärane mäng Atleticol sel hooajal Meistrite liiga poolfinaalis jagu saada just Chelseast.

«Chelseasse naasmine poleks just kõige mõistlikum,» sõnas Courtois Sport Bildile, viidates sellele, et Londoni klubi esiväravavaht on endiselt Petr Cech. «Mul pole Chelseaga mingit emotsionaalset sidet. Nad kõigest sõlmisid minuga 2011. aastal üheksa miljoni euro eest lepingu. Aga ma olen Londonis olnud vaid selleks, et läbida arstlik kontroll. Chelsea saatis mind juba eelmisel aastal vastumeelselt laenule, aga ma tõesti tahtsin väga Atleticosse jääda,» lisas belglane.

Courtois on võitnud Hispaania klubiga nii sealse karika kui ka Euroopa liiga, kuid tunnistas, et veel üks hooaeg Atleticos võib jääda unistuseks. «Suvel algab kõik nullist ja rahuldava otsuseni jõudmine on veelgi keerulisem kui mullu. Aga fännid ja meeskonnakaaslased Atleticos ei mõtle minust kui laenul olevast mängijast,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles