Eesti võimlejad võitsid MMilt pronksmedali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine
VK Janika Sunshine Foto: Liis Lajal

23.-25. mail Moskvas toimunud 15. rühmvõimlemise MM-võistlustel võitsid Eesti juunioriklassi rühmad riikide arvestuses Soome ja Venemaa järel pronksmedalid.

Eestit esindasid VK Janika JuniorTeam, VK Rütmika Perfetto ja esmakordselt MM-võistlustel osalenud VK Janika Tallinn Junior Elite. Kahe päeva kokkuvõttes saavutasid VK Janika JuniorTeam 5. koha, VK Rütmika Perfetto 7. ning VK Janika Tallinn Junior Elite 11. koha.

VK Janika meistriklassi rühm Sunshine kordas 2013. aasta MMi tulemust, saavutades kõrge 4. koha. Rühma võistluskava «Nõia sosin» (Whisper of the witch) on huvitav ning kaasahaarav, mis müstilise muusika taustal jutustab põneva nõidade loo armastusest, unistusest ja sõprusest. Kava kompositsioon, mis on valminud koostöös tuntud Soome koreograafi Antton Lainega, sai suure tähelepanu osaliseks. Meistriklassis esindas Eestit ka VK Piruett Flamingo, kes saavutas oma pika võistluskarjääri lõpetuseks 12. koha.

Rühmvõimlemine on kogu maailmas populaarsust koguv võistlusspordiala, kus MM-võistlusi on peetud alates 2000. aastast. Käesoleva aasta MMil Moskvas osales üle 60 võistkonna 18 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles