Oliver Venno Kreeka alistamisest: võrreldes eilsega nagu öö ja päev

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno mängus Kreeka vastu.
Oliver Venno mängus Kreeka vastu. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondis kohtus täna EM-valiksarja mängus Kreekaga ning sai 3:1 võidu. Diagonaalründaja Oliver Venno tõi 17 punkti ja sõnas mängujärgselt, et eilse kaotusmänguga (Eesti kaotas Slovakkiale 0:3) võrreldes oli meeskond täna kui ümbersündinud.

«Kokkumäng klappis hoopis paremini, tõste oli täpselt ees nagu vaja, ma ei tea, millest see vahe tuleb, aga võrreldes eilsega oli nagu öö ja päev. Mina ja Keith (Pupart-toim) suutsime end kokku võtta pärast kehva esitust Slovakkia vastu,» sõnas diagonaalründaja Oliver Venno.

«Ka tempoosakond Ardo Kreek ja Andri Aganits olid head, blokk ja kaitse töötas hästi. Tänu Aganitsa serviseeriale suutsime neljandas geimis edu saavutada.»

«Nüüd tuleb homme kindlalt 3:0 Ungarit võita ja siis loota, et Slovakkia võidab Kreekat ja olemegi edasi,» lisas Venno.

Venno tunnustas ka peatreener Gheorghe Cretut. «Rasketel hetkedel treener rahustas meid. Ütles, et tehke oma mängu ja selgitas rahulikult, mida muuta vaja. Ta ei ole mängudel närviline. Gianni (Cretu hüüdnimi-toim) on üldse sellise positiivse ellusuhtumisega inimene. Aga distsipliin on kõva, kui mingi käkiga hakkama saad, siis pärast riietusruumis annab ta sellest kõva häälega teada,» iseloomustas Venno uut juhendajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles