Keith Pupart võidust Kreeka üle: mehed talusid pinget ja näitasime sisu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart (nr 3).
Keith Pupart (nr 3). Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondis sai reedel EM-valikmängus 3:1 jagu Kreekast ja võitleb jätkuvalt pääsme eest 2015. aasta finaalturniirile. Nurgaründaja Keith Pupart andis võitu korraliku panuse, tuues 15 punkti.

«Selg oli vastu seina – kas võit või mitte midagi,» sõnas Pupart. «Igas sektoris mängisid mehed oma välja ja näitasime sisu, näitasime, milleks me võimelised oleme.»

Pupart ja diagonaalründaja Oliver Venno jäid eelmisel päeval peetud kohtumises Slovakkiaga tagasihoidlikuks ning vahetati kiiresti pingile. Täna olid mõlemad kui ümbersündinud «Eks ma ikka mõtlesin, miks eile nii läks slovakkidega, aga magada ikka sain. Kõik teadsid tänase mängu tähtsust ja seda magusam võit. Kõik mehed talusid pinget.»

«Nädala tagune mäng Kreeka vastu tuli nii-öelda kobaga, kõik geimid olid väga tasavägised. Täna näitasime paremat esitust,» lisas nurgaründaja.

Laupäeval kohtub Eesti Ungariga.

Tabeliseis 5 vooru järel (punktid, võidud-kaotused, geimide suhe):
1. Slovakkia 12 4-1 (12:4)
2. Kreeka 9 3-2 (10:7)
3. Eesti 9 3-2 (9:8)
4. Ungari 0 0-5 (3-15)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles