Barcelona loodab meeskonda täiendada mitme superstaariga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona sooviks ründeliini täiendada Argentina koondise ässa Sergio Agüeroga.
FC Barcelona sooviks ründeliini täiendada Argentina koondise ässa Sergio Agüeroga. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna jaoks ei ole viimased hooajad olnud nende standardeid arvestades just kõige edukamad ning nii loodavad nad tuleval aastal Luis Enrique käe all teha taas sammu kõrgemale. Selle tarbeks tuleb meeskonda täiendada ja nii on sihikule võetud mitmed nimekad mängumehed.

Hispaania meedia teatel on Enrique võtnud sihikule Madridi Atletico Hispaania koondislasest poolkaitsja Koke ning PSG brasiillasest keskkaitsja Marquinhose.

Mundo Deportivo teatel on Barcelona huvitatud ka Valencia mängumehest Jeremy Mathieu’st ja Real Sociedadi väravavahist Claudio Bravost.

Väidetavalt soovitakse täiendust ka ründeliini ja nii teatas Argentina koondise ja Manchester City ründaja Sergio Agüero isa, et Kataloonia klubi on teinud tema poja eest umbes 35 miljoni euro suuruse pakkumise. Lisaks seostatakse Barcelonaga ka Fiorentinas mängivat Kolumbia koondise ründavat äärepoolkaitsjat Juan Cuadradot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles