Klettenberg oli Venemaal GP seitsmes, Kivisild kaheksas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg hobusel Lance S.
Gunnar Klettenberg hobusel Lance S. Foto: Külli Tedre

Lõppenud nädalavahetusel saavutas Gunnar Klettenberg Venemaal Konakovos peetud CSI3* tasemega takistussõiduvõistlusel grand prix sõidus seitsmenda, Tiit Kivisild kaheksanda auhinnalise koha.

Grand prix´ takistuste kõrguseks oli 160 sentimeetrit ning sõit andis kvalifikatsiooni tänavu Normandias toimuvatele ratsaspordi maailmamängudele. Ümberhüpetele pääses seitse võistluspaari, kelle hulgas oli ka Klettenberg hobusega Lance S. Tiit Kivisild ja Cinnamon said põhiparkuuris ühe karistuspunkti ületatud normiaja eest ning pidid leppima kaheksanda kohaga.

Klettenberg ja Lance S ümberhüpetel katkestasid ja lõpetasid sel moel seitsmendal kohal. Kaks esimest kohta läksid teiste Baltimaade esindajatele. Võitis lätlane Kristaps Neretnieks hobusega Caramzin, teisel kohal lõpetas leedukas Valdemaras Žukauskas hobusega Domien.

Eestlaste kõrgeima auhinnalise koha saavutasid Longines Ranking punkte andnud 145 sentimeetri kõrguses sõidus Rein Pill ja A Brok, tulles kolmandaks. Kahel korral olid auhinnal ka Kivisild ja Cinnamon, kes teenisid samuti Longines punkte andnud 145 ja 150 sentimeetri kõrgustes parkuurides vastavalt kuuenda ja viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles