Noored Eesti veemotosõitjad võtsid maailmameistrivõistlustel kolmikvõidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Eevardi.
Gregor Eevardi. Foto: Eesti Veemoto Liit

Tsehhis, Jedovnices toimunud veemoto noorteklassi GT-15 maailmameistrivõistlused olid Eesti pilootidele edukad: Gregor Eevardi tuli maailmameistriks ning ka teine ja kolmas koht kuulusid eestlastele.

Laupäeval toimunud ajasõitudes tuli noor Eesti piloot Gregor Eevardi Rootslase Tom Cewe järgi teisele kohale. Stefan Arand oli viies, Rene Suuk seitsmes ja Georgi Iljin üheksas.

Esimese stardi esimeses pöördes toimus avariiinglase Tomas Manntripi ja Eesti piloodi Arandi vahel. Inglasel purunes paat ja Arandil purunes sõukruvi, sõit katkestati. Kordusstardis sai parima lähte Eevardi, kes kuni lõpuni hoidis liidrikohta ja võitis esimese sõidu, Suuk oli viies ja Iljin üheksas.

Teises sõidus näitas Iljin head kiirust ja konkurentidele võimalust ei andnud. Suuk lõpetas kolmandana ja Stefan oli neljas.

Kolmandas sõidus suutsid Eesti noored võidusõitjad näidata head tempot ja lõpetasid järjestuses Eevardi esimene, Suuk teine ja Arand kolmas.

Neljandas sõidus ei olnud enam Eesti poistele vastast: Suuk lõpetas esimesena, Arand teisena ja Eevardi kolmandana.

Tehniline kontroll läbiti edukalt ja eestlastele kuulub noorteklassi GT-15 maailmameistrivõistluste kolmikvõit.

Lõplik järjestus: 1. Eevardi, 2. Suuk, 3. Arand

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles