Õed Bratuhhinad testivad Küprosel Brasiilia treenerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina Bratuhhina (vasakul) ja Pedro Carolino on ammused tuttavad.
Polina Bratuhhina (vasakul) ja Pedro Carolino on ammused tuttavad. Foto: Erakogu

Kaksikõed Natalja ja Polina Bratuhhina on võtnud eesmärgiks keskenduda tuleval aastal täielikult rannavõrkpallile. Selleks tarbeks kaaluvad nad Brasiilia treeneri palkamist.



Esmaspäeval Küprosele treeninglaagrisse siirduvad Bratuhhinad kutsusid sinna ka 30-aastase Pedro Carolino, et kümne päeva jooksul veenduda, kas eri kultuuride esindajad leiavad klapi ja kas koostööst võiks asja saada.

«Rannavõrkpall on noor spordiala ja areneb kiiresti. Carolino käib palju tippturniire vaatamas ning on uuenduste ja vastastega kursis,» selgitas Polina Bratuhhina.

Brasiilias sündinud, kuid aastaid Šveitsis elanud tõmmu nahavärviga Carolino on tegutsenud noortetreenerina ja aitab juhendada maailma edetabelis 17. kohal asuvat paari Martin Laciga – Jefferson Bellaguarda.
Eelmisel hooajal Prantsusmaa Pro A naiskonnas Terville’i Florange leiba teeninud Bratuhhinad kaaluvad esiliigasse langenud klubiga lepingu pikendamist.

«Treeneril on mulle palju anda ja seetõttu ei pea ma Floranges jätkamist halvaks variandiks,» ütles Polina Bratuhhina. «Klubi palkab mitu uut ja heal tasemel mängijat eesmärgiga meistriliigasse tagasi tõusta.»
Kui Polina Bratuhhina Florangesse jäämine on üpris kindel, siis õega, kellest on huvitatud ka Küprose meister Limassoli Anorthosis, on keerulisemad lood. Natalja Bratuhhina jätkab Floranges juhul, kui tema poiss-sõber, Küprose üks paremaid võrkpallureid, leiaks seal lähedal endale meeskonna.

Bratuhhinad soovivad saalivõrkpallihooajal tegeleda ka rannavõrkpalliga. Sisehall on Terville’i lähedal Dijonis, Küprosel saaks aasta ringi väljas mängida. Vahemeres asuvas saareriigis käivad harjutamas ka mitmed tugevad võistkonnad, kes oleksid Bratuhhinatele väärilisteks treeningpartneriteks.

Bratuhhinad osalevad Küprose laagri lõpetuseks Geroskipous toimuval CEV Satellite’i turniiril. Mari-Liis Graumann – Anu Ennok võtavad samal ajal osa jõuproovist Varnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles