Red Bull tõrjub süüdistusi: me ei visanud Mercedese tiimi hotellist välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Marko.
Helmut Marko. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on omavahel tülli läinud Mercedese ja Red Bulli meeskonnad, sest väidetavalt on Red Bull põhjustanud eesootaval Austria etapil Mercedeste tiimi töötajatele ebamugavusi. Red Bulli direktor Helmut Marko on selliseid süüdistusi eitama asunud.

Möödunud nädalavahetusel kihutasid vormel-1 masinad Kanadas ning järgmisena on 20.-22. juunil kavas etapp Austrias. Etapi eel on murepilved aga kerkinud Mercedese meeskonna kohale, sest nende tiimibossi Toto Wolffi sõnul on meeskonna töötajad välja visatud planeeritud hotellist. Wolffi pahameel on otseselt suunatud Red Bulli meeskonna vastu, sest hotell kuulub kuulsa energiajoogifirma mogulile Dietrich Mateschitzile ning Mercedese juhi hinnangul on nende väljaviskamine osa Red Bulli kavalast taktikast.

«Need, kes masinatega kõige rohkem tööd teevad ja kõige rohkem vaeva näevad, ei peaks iga päev sõitma ööbimise pärast maha 70 km,» pahandas Wolff.

Red Bulli tiimi direktor Helmut Marko on aga konkurendi süüdistused ümber lükanud ja väitnud, et hoopis Mercedese meeskond ise otsustas oma ööbimisest loobuda.

«Mercedes ise tühistas oma broneeringu,» väitis Marko. «Meie ei ole kedagi oma hotellist välja visanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles