Dortmundi Borussia avalikustas oma staarmängija tuleviku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi andis täna mõista, et kuigi nende staarmängija Marco Reusi ümber on viimasel ajal liikunud palju kuulujutte, ei ole kuulsal sakslasel plaanis nende ridadest lahkuda.

Viimastel nädalatel on levinud kuulujutud, justkui oleks Reusist huvitatud Hispaania suurklubi Barcelona, kes olevat juba sakslasega ka suusõnalise kokkuleppe ära teinud.

Dortmundi klubi esindajate sõnul on sellised väited aga valed. «On kindel, et Marco Reus ei liigu sel suvel kuhugi,» teatas Dortmundi kommunikatsioonidirektor Sascha Fligge.

Sama kinnitas ka Borussia klubi mänedžer Michael Zorc. «Esiteks ja kõige tähtsamalt ütles Marco ise, et ta tahab kindlasti järgmisel hooajal Dortmundi eest mängida. Ja teiseks pole mingit mõtet tema eest pakkumist teha, sest me ei taha, et ta lahkuks,» selgitas Zorc.

Dortmundi ja Saksamaa koondise staar peab praegu aga tervist ravima ega saa kaasa teha neljapäeval algaval MMil, sest vigastas vahetult enne turniiri algust oma hüppeliigest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles