Chelseaga liituv Barcelona superstaar: mu endine meeskond ei tahtnud mind

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas oma uue koduklubi särgiga.
Cesc Fabregas oma uue koduklubi särgiga. Foto: www.facebook.com

Barcelona jalgpalliklubi ja nende nüüdseks endine mängumees Cesc Fabregas andsid ametlikult teada, et Hispaania koondise mängumees asub uuest hooajast mängima Londoni Chelsea ridades.

Barcelona klubi avaldas oma kodulehel lühikese teadaande sellest, et nad on Chelseaga kokkuleppele saanud ja müüvad Fabregase Inglismaale. Sama kinnitas oma Facebooki lehel ka Fabregas ise, kes lisaks selgitas, miks ta just Chelsea ridadega liitub.

«Tunnen, et mul on Inglise kõrgliigas lõpetamata asju ja praegu on minu naasmiseks õige aeg,» kirjutas Fabregas, kes mängis aastatel 2003-2011 Arsenali ridades. «Jah, kõik teavad, et Arsenalil oli esimesena võimalus minu palkamiseks, nad otsustasid seda võimalust mitte kasutada ja seetõttu ei pidanud asjad niimoodi kulgema. Soovin neile tulevikus kõike head,» rääkis Fabregas põhjustest, miks ta oma endise tiimi juurde ei naasnud.

Lisaks kiitis Fabregas oma uut koduklubi ja andis mõista, et soovib uute tiimikaaslastega rohkelt trofeesid võita.

Hetkel on Fabregas Brasiilias, kus mängib Hispaania koondise ridades täna algaval MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles