Piiroja mõisteti Norras tingimisi vangi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Raigo Pajula

Endine Eesti jalgpallikoondise kapten Raio Piiroja otsustas mitte jätkata kohtuvaidlust Norra riigiga ja sõlmida kokkuleppemenetluse, millega kohus määras talle 8 kuu pikkuse tingimisi karistuse.

«Ütlen ausalt: ma ei tunne ennast süüdi, aga ei näinud ka mingit mõtet minna kaks-kolm aastat kestvasse kohtuvaidlusesse Norra riigiga, millega oleks paratamatult kaasnenud meediasõda ja asjatud pinged. Isegi kui oleksin võitnud, oleks tee sinnani olnud nii raske, et teinud rohkem kahju kui kasu. Lihtsam oli end süüdi tunnistada, sõlmida kokkuleppemenetlus ja minna eluga edasi,» lausus Piiroja.

Teatavasti süüdistati Piirojat Norras maksude maksmata jätmises sel ajal, kui ta mängis Fredrikstad FK klubi eest. Maksunõude on Piiroja tasunud. «Tasusin nõude kohe, kui Norra riik mulle teada andis, et nende arvates olen võlgu,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles