U23 koondis peab kolm sõprusmängu Poolaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U23 koondise treening.
Eesti U23 koondise treening. Foto: volley.ee

Eesti võrkpalli U23-vanuseklassi koondis jõudis Poola, kus esmaspäevast kolmapäevani on kavas kolm sõprusmängu Poola juunioride meeskonnaga. Eestlased elavad, treenivad ja võistlevad Spala külas asuvas Poola Olümpiakeskuses.

Lisaks erinevate pallimängualade treeningsaalidele on Spala keskuses kergejõustikuhall ja - staadion, ujula, lasketiir, vehklemissaal, rannavolle- ja tenniseväljakud, judo- ja maadlussaal ning jõusaal. Samas kompleksis toimub nii majutus kui toitlustus, huvilistele on avatud taastusravi keskus, vahendab volley.ee.

Eesti U23 meeskond treenis kogu selle nädala Tartus, kuhu naastakse ka pärast sõprusmänge. Poola sõitnud koondisse kuulub kaks tänavuses EM-valiksarjas Eesti täiskasvanute koondisse kuulunud mängijat - Henri Treial ja Robert Täht. Kolmandale meeste koondislasele, sidemängija Andres Toobalile hakkas muret tegema ülekoormuse saanud põlv ning tema kaasa ei sõitnud.

Koosseisu on kaasatud ka viis U-20 vanuseklassi mängijat - Markkus Keel, Karli Allik, Joonas Popman, Oliver Orav ja Johan Vahter. Neil noortel on juulis ees otsustav juunioride EM-valiksarja kolmanda ringi turniir Roomas, kus minnakse vastamisi Itaalia, Hispaania ja Saksamaaga. Juunioride EM-finaali pääseb alagrupi võitja ning kahe alagrupi parim teise koha saavutanud meeskond.

Eesti rahvusmeeskonna koosseis Poolas:

Sidemängijad - Martti Keel, Markkus Keel
Nurgaründajad - Robert Täht, Helar Jalg, Rauno Tamme, Karli Allik
Temporündajad - Kevin Soo, Henri Treial, Joonas Popman
Diagonaalründajad - Oliver Orav, Taavi Nõmmistu
Libero - Johan Vahter
Treenerid - Gheorghe Cretu, Rainer Vassiljev
Füsioterapeut - Ivar Vähi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles