Hoop Hollandile: van Persie peab kohtumise Tšiiliga vahele jätma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie teenis kohtumises Austraalia vastu kollase kaardi.
Robin van Persie teenis kohtumises Austraalia vastu kollase kaardi. Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuval jalgpalli MMil olid tänases esimeses mängus B-alagrupi kohtumises vastamisi Austraalia ja Holland ning teise kollase kaardi tõttu peab järgmise alagrupimatši vahele jätma hollandlaste ründestaar Robin van Persie.

Holland ja Austraalia mängisid avapoolaja 1:1 viiki ning kohe teise poolaja alguses kasutas van Persie liiga hoogsalt oma küünarnukki ning väljakukohtunik näitas Manchester Unitedi staarile kollast kaarti. Kuna van Persie teenis kollase kaardi ka avamängus Hispaania vastu, peavad hollandlased alagrupiturniiri viimases matšis Tšiili vastu hakkama saama ilma van Persieta.

Ka Austraalia koondis jäi täna ühest oma tugitalast ilma, sest täna värava löönud Tim Cahill teenis avapoolaja lõpus samuti kollase kaardi ning kuna ka temale oli see turniiril teine, ei saa ta kaasa teha kohtumises Hispaania vastu.

Holland võitis tänase mängu 3:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles