Uruguay peatreener: meedia peab Suarezile nõiajahti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (valges) hammustas kohtumises itaallastega vastaste kaitsjat Giorgio Chiellinit.
Luis Suarez (valges) hammustas kohtumises itaallastega vastaste kaitsjat Giorgio Chiellinit. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise ründaja Luis Suarez hammustas MMil mängus Itaaliaga vastaste kaitsjat Giorgio Chiellinit õlast. Mõistagi on Suarez selle eest palju kriitikat saanud, ent koondise peatreener Oscar Tabarez leiab, et meedia teeb mängijale liiga.

«Kui niisugune asi juhtuski, ju siis kohtunik ei näinud seda. Tehtud vigadele vaatama usun, et Suarez on teatud osa meedia jaoks lihtsalt tagakiusamise objekt, talle peetakse nõiajahti,» sõnas Tabarez.

Rahvusvaheline Jalgpalliliit (FIFA) algatas juhtunu osas ka ametliku juurdlus, süüdimõistmine võib talle kaasa tuua pika mängukeelu. FIFA reeglite kohaselt on võimalik distsiplinaaruurimise järel mängijat karistada kahemängulise kuni kaheaastase keeluga. Otsus tuleb langetada enne laupäeva, kui kaheksandikfinaali pääsenud Uruguay kohtub Maracanã staadionil Kolumbiaga.

See polnud Suarezi jaoks esimene kord taolise asjaga hakkama saada, ta on varem vastase hammustamise eest saanud pikad mängukeelud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles