Tänak Poola teedest: nagu sõidaks terve autoga maakera sees

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Poola rallil
Ott Tänak Poola rallil Foto: Timo Anis

Poola MM-rallil teevad WRC2 arvestuses head sõitu eestlased Ott Tänak, Martin Kangur ja Karl Kruuda. Kui kaks esimest meest naudivad sõitu, siis Kruuda on kimpus masina tehniliste probleemidega.

WRC2 klassi liidrina kihutav Tänak on teisel päeval leidnud hea rütmi ning Poola teed talle sobivad. «Olen kiirete teedega harjunud. Täna leidsime hea rütmi ning ootamatuid olukordi ei tekkinud. Sõidame sellise rütmiga, et tunneme ennast mugavalt.» Poola ja Leedu teedel kulgeval rallil on aga probleeme teekattega, mis roopasse vajub. Ralli seitsmes kiiruskatse jäeti sootuks ära. «Teed lähevad aina hullemaks. Vahepeal oli selline tunne, nagu sõidaks terve autoga maakera sees.»

Kolmandal kohal kihutav Kangur on senise ralliga väga rahul ning loodab samas vaimus jätkata. «Anname endast parima ning hoog on hea. Naudime sõitu,» ütles ta.

Neljandal positsioonil sõitev Kruuda on teist päeva järjest hädas tehniliste probleemidega. Kui eile avaldas ta lootust, et ööga saab auto paremasse korda, siis nüüd paistab olukord hoopis vastupidine olevat. «Paremaks pole midagi läinud, pigem on olukord halvem. Sõidan koguaeg piiri peal. Kanguriga võitlemine on tõeline pingutus ning ei tea, kui kaua sedasi suudan,» arutles ta. Kruuda kaotab hetkel kolmandal kohal olevale Kangurile 10,9 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles