Tšiili tähtmängija kardab, et Howard Webb soosib Brasiiliat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšiili koondise tähtmängija Alexis Sanchez.
Tšiili koondise tähtmängija Alexis Sanchez. Foto: SCANPIX

Tšiili jalgpallikoondise ründaja Alexis Sanchez kui ka sealne meedia on enne mängu Brasiiliaga kartmas, et vilemees võib väljakuperemehi soosida.

Kahe Lõuna-Ameerika koondise lahingut on täna õhtul vilistama pandud inglane Howard Webb, kuid vaatamata vilemehe suurele nimele, kardab Alexis Sanchez, et õiguse määramine saab olema ühele poole kaldu, kirjutab Soccernet.ee.

«Ma olen väga õnnelik, et saame mängida korraldajate, maailma parima kaitse ja silmapaistva kvaliteediga meeskonna vastu, aga see, mis mulle muret valmistab, on kohtunike töö,» ütles Sanchez.

«Brasiilia ei vaja kohtuniku abi, et mängu võita ning Brasiilia koondist ja Brasiilia rahvast tuleks veidi rohkem austada,» kommenteeris Brasiilia koondise pressiesindaja Rodrigo Paiva. Webb oli vilemees ka neli aastat tagasi, kui Brasiilia alistas MM-i samas faasis Tšiili 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles