Suarezi selgitus FIFAle: kukkusin ja lõin näo vastu Chiellini õlga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise ründaja Luis Suarez käis Rahvusvahelisele Jalgpalliliidule (FIFA) aru andmas, miks ta hammustas kohtumises Itaalia vastu vastaste keskkaitsjat Giorgio Chiellinit. Suarezi sõnul mingit hammustamist polnud, ta lihtsalt komistas ja kukkus vastu itaallase õlga.

«Kokkupõrke hetkel käis põlvedest nõks läbi, kaotasin tasakaalu ja kukkusin lõpuks vastu vastast. Lõin oma näo vastu teist mängijat ära, mille käigus läks nägu natuke paista ja hammastesse lõi terav valu – seetõttu peatas kohtunik ka mängu. Kõik toimus täpselt nii ning mitte mingil juhul ei olnud tegemist hammustamise või katsega kedagi hammustada,» kirjutas Suarez oma seletuskirjas.

FIFA ründajat ei uskunud ning määras talle suure rahatrahvi ja neljakuulise jalgpallis tegutsemise keelu. Suarez kavatseb otsuse apelleerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles