Robben palus sukeldumise eest vabandust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi staarmängija Arjen Robben penaltit teenimas
Hollandi staarmängija Arjen Robben penaltit teenimas Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise staar Arjen Robben esines pärast eilset MMi kaheksandikfinaali Mehhiko vastu üllatava avaldusega. Nimelt palus ta vabandust esimesel poolajal aset leidnud nn sukeldumise eest.

«Ma tahan vabandada. Esimesel poolajal ma sukeldusin. Mõnikord tundub, et tuleb löök vastu jalga, kuid ma poleks pidanud kukkuma. Olin rumal,» rääkis Robben pärast mängu. Samas kinnitas ta, et esimese poolaja lõpus tehti talle karistusalas ühes ja samas olukorras kaks viga ning oleks kindlasti pidanud saama penalti. «Kui see ei olnud penalti, siis ma ei tea..»

Lõpuks sai Robben oma tahtmise ning kohtumise üleminutitel õnnestus tal penalti välja meelitada. Ka seal olukorras arvasid paljud Mehhiko pooldajad, et Robben kukkus kõhuli veidi liiga kergelt.

Holland jäi eilses kohtumises 0:1 kaotusseisu, kuid lõpuks õnnestus neil viimaste minutitega raskest seisust välja tulla. 88. minutil Wesley Sneijder viigistas ning üleminutitel realiseeris Robbeni teenitus penalti Klaas Jan Huntelaar.

Veerandfinaalis kohtub Holland Costa Ricaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles