Janari Jõesaar vahetab USAs võistkonda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar koondise tänasel treeningul.
Janari Jõesaar koondise tänasel treeningul. Foto: Tairo Lutter

Eelmisel hooajal USAs Ole Missi Ülikoolis korvpalli mänginud Janari Jõesaar vahetab meeskonda ja tuleval hooajal pallib ta Texas-Pan American Ülikooli ridades.

«Lõppenud hooajal suutsin enda mänguminutid hästi ära kasutada ja selles mõttes jäin enda hooajaga rahule. Tahaksin saada siiski rohkem mänguaega,» rääkis Jõesaar täna Eesti koondise kogunemisel ja lisas, et väheste mänguminutite tõttu ta just võistkonda avhetabki.

«Texases ehitatakse mäng minu peale üles. Ei tahaks veel ühel hooajal pingi peal istuda,» põhjendas Jõesaar. «Huvi ülikooli vahetamise osas oli mitmepoolne. Mind Ole Missi võistkonda toonud abitreener aitas minu nime levitada ning niimoodi ma Texasesse jõudsin.»

Jõesaare sõnul on tal praegu tervsega kõik korras ja ta saab koondise juures endast maksimumi anda.«Kindlasti käib koondises kõva konkurents, kuid mina ka alla ei anna,» lubas Jõesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles