Tugevatasemelisel Ilmar Raua mälestusturniiril käib tihe rebimine

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Külaots
Kaido Külaots Foto: Elmo Riig / Sakala

Maletaja 48. Ilmar Raua mälestusturniiril Viljandis on mängitud kuus vooru ja 5 punktiga jagavad esikohta neli meest - Eesti esinumber, valitsev Eesti meister ja rahvusvaheline suurmeister Kaido Külaots, Valgevene rahvusvahelised suurmeistrid Aleksei Aleksandrov ja Nikita Majorov ning Läti FIDE meister Nikita Meskovs.

Järgvad USA lipu all maletav rahvusvaheline suurmeister Jaan Ehlvest ja eelmise aasta turniirivõitja, rahvusvaheline suurmeister Vladislav Kovalev Valgevenest mõlemad 4,5 punktiga.

Viljandis 30. juunist kuni 6. juulini toimuval Ilmar Raua mälestusturniiril mängitakse üheksa vooru Šveitsi süsteemis ühtses grupis, mõtlemisajaga 1.30 h 40 käigule + 15 minutit partii lõpuni + 30 sekundit igale käigule mõlemale mängijale alates esimesest käigust.

Viljandi spordikeskuses toimuval nädalasel rahvusvahelisel malevõistlusel on osalejaid kokku 61, mängijaid on kuuest riigist – esindatud on Eesti, Läti, Soome, Venemaa, Valgevene ja USA. Osalejate seas on kaheksa rahvusvahelise suurmeistri tiitlit kandvat maletajat, sealhulgas meie paremikku kuuluvad Kaido Külaots, Jaan Ehlvest, Meelis Kanep, Aleksandr Volodin ja Igor Švõrjov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles