Reena Pärnat saavutas üliõpilaste MM-il kaheksanda koha

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Liis Treimann/Postimees

Poola linnas Legnicas peeti vibulaskmise üliõpilaste maailmameistrivõistlused, kus osales ka kolm Eesti tudengit. Naistest saavutas kõrgeima koha Reena Pärnat, kes tuli kaheksandaks.

Kokku osales võistlusel 206 vibulaskjat 32 riigist. Eestlastest tegid võistlusel kaasa lisaks Pärnatile ka Siret Luik, kes saavutas 33. koha ning Pearu Jakob Ojamäe, kes saavutas 54. koha.

Segavõistkondade arvestuses olid Pärnat ja Ojamäe 20. kohal.

Reena Pärnati esimeseks vastaseks oli kvalifikatsioonis venelanna Valentina Sorokina. Pärnat pani oma paremuse maksma ning võit 7:3 viis ta 32-parema hulka, kus tuli vastaseks kuuenda asetusega prantslanna Emilie Lacroix.

Pärnat võitis tasavägise kohtumise ning jõudis 16-parema hulka, kus vastaseks tuli mehhiklanna Mariana Avitia Martinez. Ka see kohtumine oli tasavägine, kuid lõpus pööras eestlanna kohtumise 6:4 enda kasuks, mis tähendas juba kohta kaheksa hulgas.

Veerandfinaalis oli Reena vastaseks kolmanda asetusega korealanna Shin Jeonghwa. Kuigi võistlus oli tasavägine, tuli siiski tunnistada korealanna, kes jõudis ka finaali, nappi 6:4 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles