Kanepi: seisul 2:5 mõtlesin, et mul on ikkagi veel võimalus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 54.) võitis eile Bastadis 250 000 dollari suuruse auhinnafondiga WTA tenniseturniiril esimeses ringis rootslannat Johanna Larssonit (WTA 73.) kolmes setis 6:2, 4:6 ja 7:5.

«Raske mäng oli täna. Esimese seti võitsin seisu järgi küll kindlalt, aga ma tundsin kohe alguses, et ta on siin hea ja ma ise ei olnud täna kõige teravam. Otsustavas setis seisul 2:5 mõtlesin, et mul on ikkagi veel võimalus,» rääkis Kanepi oma kodulehe vahendusel. «Kui sain, siis proovisin lüüa teravamalt ja kui võimalust ei olnud, siis üritasin olla kannatlik. Teravalt mängida on siin keeruline, kuna väljak on aeglane ja topsiga pallid põrkavad väga kõrgele. Kohati täna tuul keerutas ja sellisel juhul on keeruline pallile vastu tulla ning agressiivselt mängida.»

Teises ringis on Kaia vastaseks Richel Hogenkamp (WTA 152.), kes pääses turniirile läbi kvalifikatsiooni ning võitis esimeses ringis 6:3 6:1 viiendana asetatud Anna Schmiedlovat (WTA 68.). Kohtumine peetakse tõenäoliselt neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles