Prins võidu järel: Poznan on endiselt favoriit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kalju alistas täna jalgpalli Euroopa liiga teise eelringi avakohtumises koduväljakul 1:0 Poznani Lechi. Korduskohtumine peetakse järgmisel nädalal Poznanis ning Kalju peatreener Igor Prins leidis, et favoriit on endiselt Lech.

«Tugev ja nimekas vastane, kes tuli kohtumisele treeninglaagrist ja sõprusmängude pealt. Meie asi oli väljakul korda hoida. Lihtsad asjad toimisid seekord. Suutsime vastase ääred kinni panna ja keskväljal neile vähe vähe ruumi anda. Ise realiseerisime tekkinud võimaluse ära,» võttis Prins tänase kohtumise lühidalt kokku. «Õnn oli ka meie pool, kus nad viie meetri pealt ära ei löönud. Tore!»

«Poznan on edasipääsu mõttes siiski favoriit. Neil on väga tugev meeskond. Eks näeme, mis nädala pärast toimub. Neil on nüüd hari nii kuumaks aetud, et teevad meile arvatavasti hirmsa pressi. Peame sellega hakkama saama,» lisas Prins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles