Hispaania lehed: Madridi Real võttis sihikule järgmise supertähe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Hispaania ajalehtede teatel on Madridi Real asunud jahtima AS Monaco ründajat Radamel Falcaod, soovides kolumbialast esialgu laenulepinguga enda ridadesse tuua.

Spordileht AS Los Blancos kirjutab, et Real on valmis maksma ühe hooaja eest Monacole 12,5 miljonit eurot ja Falcaole endale 14 miljonit eurot. Hooaja lõpus avaneks Realil aga 33 miljoni euro eest võimalus Falcao päriselt endale osta.

Lehe andmetel otsib ründaja Alvaro Morata nädalapäevad tagasi Torino Juventusele müünud Real praegusele esiründajale Karim Benzemale kindlat partnerit. Kui Falcao tehingust ei peaks asja saama, võetakse plaani Chelsea ründaja Romelu Lukaku ülemeelitamine. Falcao viibib hetkel koos Monacoga USAs hooajaeelsel sõprusmängude turneel, kuid on Los Blancose andmetel valmis Madridi naasma, et läbida arstlik kontroll.

Real on sel suvel teinud juba kaks suurostu, kui Monacost osteti 80 miljoni euro eest MMi suurim väravakütt James Rodriguez ning Müncheni Bayernist 25 miljoni euro eest Toni Kroos. Morata müügist teeniti omakorda 20 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles