Foto: Soome rallil karmi hüppe järel selga vigastanud Breen katkestas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen vajas pärast pikka hüpet ja ränka maandumist arstiabi.
Craig Breen vajas pärast pikka hüpet ja ränka maandumist arstiabi. Foto: Twitter / @oikis

Soome MM-rallil eilse päeva järel üldarvestuses üheksandal kohal olnud iirlane Craig Breen oli sunnitud tänase avakatse järel ehk vaid kaks katset enne ralli lõppu katkestama.

Breeni Ford Fiesta maandus ühe hüppe järel nii rängalt, et sõitja tegi seljale viga. Katse finišisse küll jõuti, ent 200 meetrit pärast lõpujoont pidas Breen auto kinni, ronis välja, heitis pikali ja jäi arste ootama.

«Tahtsin nendel kuulsatel hüpetel täiega panna, aga nüüd olen hoopis täiega siin selili,» sõnas iirlane WRC ralliraadiole. «Pettumus on suur, sest tahtsin siin lõpetada, aga nüüd seda ei juhtu.» Kaardilugeja Scott Martini sõnul lõppes hüpe õnnetult ilmselt liiga suure kiiruse tõttu. «Kerkisime liialt kõrgele ja maandumine oli tõeliselt karm. Auto maandus kõigile neljale rattale ja Craig tegi seljale tugevalt viga. Ta pole enam võimeline sõitma,» nentis Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles