MM-rallil oma sarja liidrikohta hoidvad Pärn ja Morgan stardivad Saksa meistrivõistlustel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan Soome MM-rallil.
Sander Pärn ja James Morgan Soome MM-rallil. Foto: Timo Anis

Värsked Soome MM-ralli võitjad Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas, Sander Pärn ja James Morgan, stardivad sellel nädalavahetusel Saksamaa autoralli meistrivõistluste etapil, Wartburg rallil. Tegu on asfaldiralliga ja sellel osalemise eesmärk on valmistuda kahe nädala pärast sõidetavaks Saksamaa MM-ralliks, mis on Drive DMACK Fiesta Trophy sarja neljandaks etapiks. Pärn ja Morgan on kolme senise etapi võiduga sarja liidrid.

Reedel sõidetakse Eesti aja järgi algusega kell 18.30 Wartburg ralli testikatse, millele järgneb Eesti aja järgi kell 22.00 võistluste avamine. Kokku sõidetakse Wartburg rallil 16 kiiruskatset, laupäeval on esimese katse algus Eesti aja järgi kell 14.15.

Drive DMACK Fiesta Trophy sarja liidrid Pärn ja Morgan osalevad Wartburg rallil Belgia meeskonna Floral Racing esiveolise Ford Fiesta R2 autoga. Floral Racing'uga teeb kohapeal tihedat koostööd Indrek Tammvere Car Rebuilding Company'st. Tammvere on teinud Sander Pärnaga koostööd alates aastast 2008. Wartburg rallil kasutavad Pärn ja Morgan samu DMACK rehve ja sarnast seadet, millega on plaan startida Saksamaa MM-rallil. Wartburg ralli katsed on Saksamaa MM-ralli katsetele sarnased ja nii saadakse palju vajalikke võistluskilomeetreid.

Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas suurendasid Pärn ja Morgan Soome MM-ralli võiduga oma edu ja sõita on veel kaks etappi, Saksamaal ja Hispaanias. Pärn ja Morgan on kogunud kolme etapiga 90 punkti, lähim konkurent Tom Cave on kolme ralli järel 53 punkti peal ja kolmandal kohal olev Yeray Lemes on kogunud 48 punkti.

Drive DMACK Fiesta Trophy peaauhinnaks on osalemine Drive DMACK meeskonna Ford Fiesta R5 autoga autoralli MM-sarjas WRC 2 klassis seitsmel etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles