Narva Trans ja Paide tegid võitlusliku 1:1 viigi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliigas läksid Paides vastamisi kohalik Linnameeskond ja Narva Trans. Võitluslik mäng lõppes õiglase 1:1 viigiga. Narva läks kohtumist juhtima avapoolaja esimesel üleminutil, kui penalti realiseeris Roman Nesterovski. Paide otsis viigiväravat pikalt ning lõpuks õnnestus Sander Sinilaiul pall 76. minutil Transi väravasse lüüa.

PAIDE LINNAMEESKOND - NARVA JK TRANS  1:1 (0:1) LÕPPSEIS

Väravad: 76. Sander Sinilaid - 45.+1. pen. Roman Nesterovski

Hoiatused: 83. Joel Indermitte - 17., 90.+2. Andrei Ornat, 21. Ignat Epifanov, 64. Ilja Osipov, 90.+1. Andreja Sinicins

Eemaldamine: 90.+2. Andrei Ornat

Paide LM: 1-Niinepuu, 5-Lomp, 4-Indermitte, 31-Leetma, 2-Veis, 25-Reinsoo (77. 23-Kaldoja), 16-Sinilaid, 26-Tomson (74. 7-Uwaegbulam), 11-Paur, 10-Goldberg, 14-Rõivassepp (61. 24-Vassiljev).

Varus: 23-Kaldoja, 24-Vassiljev, 22-Kovtunovitš, 7-Uwaegbulam.

JK Trans: 33-Tokaitšuk, 22-Andrejev, 3-Nesterovski, 4-Avdeev, 10-Škinjov, 8-Jakovlev (46. 14-Plotnikov), 21-Epifanov, 7-Ornat, 20-Sinicins, 11-Osipov (72. 17-Kutuzov), 13-Fjodorov.

Varus: 14-Plotnikov, 17-Kutuzov, 12-Lissitsõn.

Mänguolud: +25, päikesepaisteline ilm; muruväljak väga heas seisukorras.

Pealtvaatajaid: 101

Peakohtunik: Juri Frischer

Abikohtunikud: Jaanus Mutli, Rando Kesküla

Neljas kohtunik: Rauno Kald

Enne mängu:

Suvise üleminekuakna jooksul mitu olulist mängijat kaotanud ning peatreeneri Valeri Bondarenko teenetest loobunud Transil on tabelis koos 16 punkti, kuid see number kasvab väga visalt. Viimati suudeti küll üllatada ühte medalipretendenti Nõmme Kaljut, kellega tehti kodus 0:0 viik, kuid enne seda oli Trans kaotanud järjest viis kohtumist. Pärast seda, kui Tartu Tammeka oli eile 2:0 parem Tallinna Kalevist, langes Trans liigatabelis 8. kohale. Nende selja taga on vaid nelja punkti kaugusel Tallinna Kalev.

Paide hoiab 25 punktiga kindlalt kuuendat kohta. Meeskondade omavahelised mängud on sel hooajal olnud väravatevaesed - kui viienda vooru kohtumine lõppes väravateta viigiga, siis 14. voorus oli Trans parem 1:0.

Paide peatreener Meelis Rooba: «Paidel on käimas väga oluline seeria, kus mängime tabelis endast allpool olevate meeskondadega. Järgmiseks vastaseks on Narva, kes on meil kannul. See on mõlema meeskonna jaoks väga tähtis mäng. Usun, et oleme valmis suureks pingutuseks ja suudame oma väravamomendid ära realiseerida.»

Transi peatreener Aleksei Jagudin: «Eelmisel laupäeval mängisime Kaljuga viiki ning taaskord ei osanud väravat lüüa. Loodan, et mängus Paide vastu meie ründajad hakkavad agressiivsemalt ja aktiivsemalt tegutseda ja hakkab ka väravaid lööma. Ja kindlasti tahaks koju 3 punkti Järvamaalt tuua.»

Mängija Ilja Ossipov: «Peame Paide tiimi võitma ja seeläbi peab nende edumaa vähenema, muidu võib kuues koht unistuseks jääda. Valmistume mänguks heas ja töökas tujus. Mäng Nõmme vastu andis meeskonnale enesekindlust ja loodan, et Paidest lahkume kauaoodatud võiduga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles