Tartus näeb Euroopa juunioride paremikku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Tartu võrkpallipublik näeb A. Le Coq-i spordihoones laupäevast alates Euroopa kuni 19 aasta vanuste neidude finaalturniiri. Eesti naiskond teeb kaasa kui EM-i korraldaja, teine korraldaja on Soome.

Nii Tamperes kui Tartus alustab 16. augustil võistlust kuus naiskonda. Kummastki neli pääseb jätkama kõrgemate kohtade pärast. Kogu paremusjärjestus saab selgeks 24. augustil, vahendas volley.ee.

Eesti naiskonna esimene vastane on 16. augusti õhtul kell seitse Serbia, pühapäeval Holland, esmaspäeval Kreeka, teisipäeval Tšehhi ja kolmapäeval Bulgaaria. Serblannad lülitasid EM-i valisarja teises ringis välja Läti esinduse. Esimeses ringis olid meie lõunanaabrid omakorda sulgenud tee Rootsi, Norra ja Inglismaa naiskonnale.

Tamperes alustavad EM-mänge Venemaa, Itaalia, Türgi, Belgia, Sloveenia ja Soome. Ühtekokku alustas võistlust 30 naiskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles