Ferrari boss kavatseb vallandada kõik, kes MM-tiitli võitmisesse ei usu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakult), Stefano Domenicali ja Felipe Massa.
Fernando Alonso (vasakult), Stefano Domenicali ja Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna boss Stefano Domenicali esines kummalise avaldusega, teatades kõikidele töötajatele, et kui nad ei usu, et Ferrari suudab sel hooajal MM-tiitli võita, võivad nad endale uue töökoha otsida.

Domenicali loodab, et Ferrarit viimasel ajal jälitanud ebaõnn pöördub ja küik hakkab paremuse suunas liikuma, vahendab Planet-F1.

Kuigi Ferrari on nii Fernando Alonso kui Felipe Massa autosid täiustanud, on mehed viimase kahe etapiga kahepeale kogunud vaid neli punkti.

Kuigi Alonso kaotab üldarvestusest Lewis Hamiltonile juba 47 punktiga, on ta öelnud, et pole tiitlivõidu mõtteid veel maha matnud ning Domenicali on temaga ühel meelel. Võistkondade arvestuses jääb Ferrari McLarenist maha 113 punktiga.

«Kõik, kes ei usu, et võime MM-tiitli võita, võivad hakata endale uut töökohta otsima,» teatas Domenicali. «Keegi ei tohi alla anda. Üheksa etappi on veel ees, kõike võib juhtuda. Teeme oma tööd hästi ja küll siis ka tulemused tulevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles