Madridi Atletico on lähedal suve kõige sensatsioonilisemale üleminekule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

Tänavusel suvel on palju räägitud Saksamaa jalgpallikoondise ja Dortmundi Borussia tähtmängijast Marco Reusist. Teda on seostatud peaaegu kõikide Euroopa suurklubidega ning viimaste teadete kohaselt on 25-aastane ründav poolkaitsja lähedal liitumisele Madridi Atleticoga.

Hispaania meedia teatel on Atletico teinud juba Reusi eest 27 miljoni euro suuruse pakkumise ja raadiojaama Cadena Cope teatel läbirääkimised tehingu lõpule viimiseks juba käivad. Hispaania meedia teatel maksaks Atletico koheselt 17 miljonit eurot ja ülejäänud 10 miljonit kantakse Dortmundile üle jaanauris.

Hispaania ajaleht AS kirjutas viimati, et Atletico üritab ära kasutada Dortmundi ja Müncheni Bayerni halbu suhteid ja seeläbi Reusi endale meelitada. Bayern on samuti Reusi pikka aega jahtinud ja oleksid vajadusel valmis maksma ka suuremat üleminekutasu. Nii on ka Atletico vajadusel valmis välja käima 35 miljonit eurot, kuid loodetakse, et Dortmundi ja Bayerni halvad suhted teevad olukorra nende jaoks lihtsamaks.

Capena Cope teatel üritab praegu olukorda sekkuda veel ka FC Barcelona, kes on samuti Reusi osas alustanud Dortmundiga läbirääkimisi. Inglismaa meedias on juba pikemat aega kirjutatud, et Livrpool, Manchester United ja Londoni Arsenal sooviksid kõik Reusi hoopis enda ridades näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles