Kaia Kanepi: see on mu karjääri parim hetk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavia Pennetta (paremal) õnnitleb Kaia Kanepit võidu puhul.
Flavia Pennetta (paremal) õnnitleb Kaia Kanepit võidu puhul. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi tegi eile õhtul Eesti tenniseajalugu, olles esimene eestlanna, kes WTA turniiri võitnud.

Täna avaldatud uues maailma edetabelis 36. kohale (enne 38.) tõusnud 25-aastane Kanepi alistas 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga Palermo tenniseturniiri finaalis 6:4, 6:3 itaallanna Flavia Pennetta (eelmise nädala edetabelis 12., uues tabelis 13.).

«Olen oma karjääri esimese turniirivõidu üle väga õnnelik,» lausus Kanepi WTA koduleheküljele. «See on mu karjääri parim hetk. Pärast seda, kui mul Wimbledonis hästi läks (Kanepi jõudis veerandfinaali – toim) sain kõigile taas näidata, et mängin hästi. Flavia mängis ka täna hästi, aga üldjuhul olin mina tähtsamatel punktidel agressiivsem.»

Kui Kanepi oli varem vaid kahel korral WTA turniiril finaali jõudnud, siis Pennetta jaoks oli eilne juba 20. finaal, paraku ka 11. kaotus. «Tahan Kaiat õnnitleda, see oli fantastiline mäng,» kiitis Pennetta eestlannat. «Alustasin finaalmängu hästi ja tundus, et vastane oli väga pinges, aga paraku servisin väga halvasti ja see saigi otsustavaks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles