Janar Taltsi ja Tanel Soku jaoks on koondisesuvi lõppenud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Andres Haabu / Postimees

Eesti meeste korvpallikoondis sõidab tuleval nädalal kontrollturniirile Hispaaniasse Guadalajarasse, kus mängitakse Senegali, Dominikaani vabariigi ning Filipiinidega. Esmaspäeval peab koondis Leedus Palangas kinnise treeningmängu Katariga, teele asuti pärast tänahommikust treeningut.

Juba varasemast oli kindel, et põhitegijatest ei tee sel suvel koondisemänge kaasa Kristjan Kangur ja Siim-Sander Vene, nüüd peavad jalavigastuste tõttu eemale jääma ka Janar Talts ja Tanel Sokk. Peatreener Tiit Soku sõnul väga tõsiste traumadega tegu pole, ent eelolevaid mänge nad kaasa ei tee.

Koondis pidas juba suvel sõpruskohtumisi Venemaa, Läti ja Taaniga, ent nendes mängudes oli Eestit esindamas B-koondis, nüüd on ka mitmed vanemad olijad juures.

Hispaaniasse sõidavad: Sten-Timmu Sokk, Gregor Arbet, Kristo Saage, Rait-Riivo Laane, Tanel Kurbas, Gert Dorbek, Rain Veideman, Reinar Hallik, Joosep Toome, Rain Raadik, Toomas Raadik, Timo Eichfuss.

Senegal, Dominkaani vabariik ja Filipiinid valmistuvad Hispaanias toimuvaks maailmameistrivõistluste finaalturniiriks, esmalt pidi Eesti mängima ka Angolaga, kuid Angola tühistas viimasel hetkel kõik oma kontrollmängud.

Ajakava Hispaanias (kellaajad Eesti aja järgi):

R22.08 kell 19:00 Eesti vs Senegal

L23.08 kell 18:00 Eesti vs Filipiinid

P24.08 kell 20:00 Eesti vs Filipiinid (ETV2)

E25.08 kell 20:00 Eesti vs Dominikaani Vabariik (ETV2)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles