Mourinho: Fabregas viib Chelsea uuele tasemele

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreenerile Jose Mourinhole tegi head meelt hiljuti Chelseaga liitunud ründava poolkaitsja Cesc Fabregase esitus Burnley vastu ning ta usub, et Fabregas viib oma koduklubi uuele tasemele.

Tänavuse aasta juunis Chelseaga liitunud Fabregas suutis eile oma ametlikul debüüdil kohtumises Burnley vastu kirja saada kaks väravasöötu ning Mourinho arvates oli Fabregas parim mängija platsil. «Ma olen täiesti nõus, et Fabregas oli kohtumise parim mängija. Ta kontrollis mängu tempot ning vedas meie mängu,» rääkis Mourinho. «Ma loodan, et ta kordab oma esitust. Me teame, et ta on selleks suuteline,» lisas ta.

Mourinho sõnul võib Fabregas Chelsea mängu uuele tasemele viia. «Väravasöödust oli veel tähtsam tema koostöö Nemanja Maticiga, mis viib meie mängu kvaliteedi uuele tasemele.» ütles Chelsea peatreener. Ta lisas, et Fabregas teeb mängus õigeid otsuseid ning näitab oma meeskonnakaaslastele õige suuna kätte.

Chelsea pidi jalgpalluri eest välja käima 33,7 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles