Kollo ja Vesik jõudsid Poolas põhiturniirile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (paremal) ja Kristo Kollo.
Rivo Vesik (paremal) ja Kristo Kollo. Foto: fivb.org

Rannavõrkpalli Grand Slami etapil Poolas alistasid Kristo Kollo ja Rivo Vesik tänases kvalifikatsioonimängus 2:1 Prantsuse duo Youssef Krou - Edouard Rowlandson ning jätkavad mänge põhiturniiril.

Kohtumise avageim kuulus seitsmenda asetusega eestlastele kindlalt 21:14, kuid teises olid omakorda 21:15 paremad prantslased. Pinget jagus mängu lõpuni, Kollo-Vesiku paremus väljendus 41 minutit kestnud mängu otsustavas vaatuses numbrites 15:13, vahendab volley.ee.

«Meie poolt igati korralik esitus,» ütles Kollo mängujärgselt, kirjeldades kohtumise kulgu järgmiselt: «Teises geimis andsime servil järele ja ei saanud tõste rütmi paika. Sealt tekkis ka mõõn, mis kandus üle kolmandasse geimi. Pooli vahetasime 3:7 kaotusseisus, kuid seejärel suutsime vastast serviga uuesti survestada, Krou jäi vastuvõtul hätta ja nii me võidu võtsimegi.»

Homme algava põhiturniiri 32 parimat meeskonda on jagatud kaheksasse neljaliikmelisse alagruppi, kohamängudele pääseb iga alagrupi kolm edukamat ehk kokku 24 parimat paari.

Sel hooajal on Kollo ja Vesik osalenud varem Grand Slami etapil Austrias Klagenfurtis, kui 33. kohaga jäädi napilt põhiturniiri ukse taha. Senise hooaja parimaks tulemuseks võib pidada MK-sarja esimese etapi viiendat kohta Venemaal Anapas (300 MK-punkti) ja Ida-Euroopa meistrivõistluste etapi komlandat kohta Leedus (224 p).

Kollo ja Vesik on ühise karjääri jooksul jõudnud Grand Slami etapi põhiturniirile eelnevalt vaid ühel korral, kui Klagenfurtis saavutati 2012. aastal 25. koht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles