Liverpooli ultimaatum Balotellile: korda rikkudes maksad karmilt trahvi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Ründajat Mario Balotellit palgata sooviv Liverpooli jalgpalliklubi tahab ennast kindlustada selle vastu, et kõikvõimalikke trikkide ja rumalustega kuulsaks saanud Itaalia koondislane ennast uues klubis korralikult üleval peaks. Seetõttu on talle esitatud ultimaatum – lepingu sõlmimisest saab asja vaid siis, kui Balotelli nõustub režiimirikkumise korral maksma kopsakat kahjutasu.

Liverpool ja AC Milan on omavahel kokku leppinud, et Inglise klubi maksab itaallastele Balotelli eest 16 miljonit naela. Tõenäoliselt peab Balotelli lisaks klubipoolsete tingimustega nõustumisele langetama ka oma 160 000 naela suurust nädalapalga soovi. Ründaja ise on aga juba Milanos seniste meeskonnakaaslastega hüvasti jätnud ja klubist lahkunud, seega on ülemineku vormistamine tõenäoliselt päevade küsimus. Briti meedia andmetel ületavad lepingusse sisse kirjutatud klauslid aga märkimisväärselt tavapäraseid rikkumiste eest ette nähtud trahve.

24-aastane Balotelli on oma karjääri jooksul jõudnud rohkem või vähem tülitseda pea kõigi peatreeneritega, kelle käe all ta on mänginud. Inglismaal pallis Balotelli kaks ja pool hooaega Manchester City ridades, enne kui 2013. aasta jaanuaris Milani siirdus. Selle aja jooksul saadeti ta nelja korral platsilt minema ning korra ähvardas Balotelli klubi ka kohtusse anda, kui ta pidevate mängukeeldude tõttu kahe nädala palgast ilma jäeti. Lisaks paistis Balotelli silma platsivälise ekstsentrilise käitumisega, kui põhjustas näiteks oma kodus ilutulestikurakettide abiga tulekahju või loopis linnas autoga ringi sõites aknast rahvale sularaha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles