Postimees Hispaanias: Tiit Sokk: kui vastane on füüsiliselt tugevam, tuleb pead kasutada

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senegali koondise mängijad.
Senegali koondise mängijad. Foto: zonadostres.com

Hispaanias Guadalajaras peetava turniiri avamängus sai Eesti korvpallikoondis 70:74 kaotuse võimsa eesliiniga Senegalilt. Peatreener Tiit Soku sõnul maksid meile eelkõige kätte kiirustatud visked.

«Algus oli rabe, mehed pole mänguliselt kõige paremas vormis. Tegime mõttetuid ja kiireid viskeid ja andsime sellega kontrolli teisele võistkonnale. Hiljem tulime mängu tagasi, aga siis neljandal veerandajal oli taas paha moment, kui nad said uuesti hea tunde kätte. Kui vastased on füüsiliselt tugevamad, siis tuleb pead kasutada, ent meie tegime palju rumalaid otsuseid. Aga mängu oli kuhjaga,» sõnas koondise peatreener Tiit Sokk.

Enim pahandust tegi Eestile NBAs Minnesota Timberwolvesis palliv Gorgui Dieng, kes viskas 21 punkti ja võttis 8 lauda. Kardetud eesliini suudeti lauavõitluses siiski kontrollida – selles elemendis jäi Senegal peale napilt 33:32. «Nad said kiirrünnakutest liiga palju kergeid korve,» lisas peatreener.

Joosep Toome lisas, et palju mõjutas esimene veerandaeg, kus Eesti jäi ühel hetkel 4:15 taha. «Kui oleksime suutnud selle alguse spurdi neil ära hoida, siis võib-olla oleks mängu kulg teistsugune olnud ja tulemus ka teistsugune,» mõtiskles Toome.

Homme kell 19:00 kohtub Eesti Argentinaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles