Igor Prins: üks mees lasi selle mängu käest ära

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju peatreener Igor Prins lausus pärast Eesti jalgpalli meistriliigas 1:1 viiki Infonetiga karme sõnu peakohtuniku Eiko Saare aadressil, kes eemaldas mängust nii Alo Bärengrubi kui ka Martin Vungi.

«Siin tuleb küsida, kes selle mängu nii võitluslikuks ajas. Üks mees lasi asja käest ära, sealt see tuligi,» oli Prins pahane. Infonetile 83. minutil viigi ja Bärengrubile punase kaardi toonud olukorra kohta tal samas midagi kriitilist lausuda polnud. «Penalti oli õige, seal polnud midagi öelda. Kaitsja ja väravavahi vaheline ebakõla, mis teha. Infoneti mehed tulid igasse olukorda võitluslikult sisse, meie ei suutnud enam lõpus oma rünnakuid üles võtta,» nentis Prins.

Ülimalt löödud ründaja Tarmo Neemelo meenutas üle-eelmise vooru kohtumist Paide vastu, kus Kalju lausa viimastel sekunditel kolm võidupunkti käest andis. «Jälle läks lõpus käest ära… Miks need lõpud meil nii lähevad? Kui teaks, siis võib-olla ei läheks. Teeme ise vigu, keegi eksib ja sealt rebeneb kogu meeskond,» lausus Neemelo. «Meie jaoks on see viik kahtlemata negatiivne tulemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles