Maaris Meier alustas MMi 22. kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaris Meier.
Maaris Meier. Foto: Margus Ansu

Eile Norras alanud maastikujalgrattasõidu maailmameistrivõistlustel saavutas Maaris Meier väljalangemissõidus 22. koha.

Meier oli omas sõidus küll natuke pettunud, kuid sarnaseid vigu tegid ka teised ratturid. «Kvalifikatsioon läks normaalselt, mõned kerged kohad, kus tundsin, et võin olla kiirem, sain numbriks 22, minu lemmiknumber,» kirjutas Meier oma blogis.

«Finaalide alguseks olin valmis, starditehnikat olin Meribeli Andre abiga lihvinud ja olin enesekindlam oma stardis. Valisin positsiooni kolmandana ja sain värava, mis mulle meeldis. Sain hea stardi ja olin teisena kurvis, kuid täiesti oma vea tõttu jukerdasin tõusu peal kivide juures, pidin isegi jala välja võtma, ja tagant sai järgmine must mööda, tema lõpuni vigu ei teinud ja mööda ei olnud võimalust minna. Kõik oli hea, vaid oma totaka vea pärast kaotasin võimaluse edasi jõuda. Eks ma olin endaga pahane, kuid sõitsin peale ja sain rahumeele tagasi ning hiljem finaali sõite TV-st vaadates oli veel seal kohas koperdajaid, seegi tõendas, et ei olnud just kerge koht,» lisas Meier.

Sõidu võitis Jenny Rissved (Rootsi) kahe šveitslanna Linda Indergandi ja Kathrin Stirnemanni ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles