Erki Nool: Venemaalt tuleks võistluste korraldusõigus ära võtta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Nool
Erki Nool Foto: Mihkel Maripuu

Olümpiavõitja Erki Nool ütles täna hommikul telesaates «Terevisioon», et tema arvates peaks Venemaalt võtma ära võimaluse organiseerida spordi suurvõistlusi. Viimastel nädalatel on eriti jõuliselt maailma meedias arutletud teemal, kas Venemaal tohiks pidada näiteks 2018. aasta jalgpalli MMi ja vormel-1 etappi.

«Jalgpalli MM on nii suur võistlus, et ainult teatud riigid suudaksid seda nii väikese etteteatamisega organiseerida. Kui ameeriklased hakkaksid tegema, tekib kohe poliitiline maik juurde,» vahendab ERR Sport Noole sõnu.

Kas aga Kalev/Cramo osalemine VTP Ühisliigas on vastuvõetav praeguses poliitilises olukorras? «Protest või boikoteerimine peaks kõikide osalevate riikide klubide poolt tulema, valitsused peaksid survestama,» lisas Nool. «Viimane aeg on seda teha. Minu isiklik hinnang on, et Venemaalt tuleks võistluste organiseerimine ära võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles