Allikas: miljardär ostab hädas oleva vormel-1 meeskonna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauberi tiim on suures rahahädas.
Sauberi tiim on suures rahahädas. Foto: SCANPIX

Portaali Motorsport-Total teatel on Kanada miljardär Lawrence Stroll väga lähedal sellele, et osta Sauberi vormel-1 meeskond.

Moeäris varanduse teeninud 55-aastane Stroll kuulub Forbesi andmetel maailma tuhande rikkama inimese hulka. Väljaande andmetel on ta tabelis 816. kohal, olles kogunud 2,3 miljardi dollari (ligi 1,8 miljardi euro) suuruse varanduse.

Šveitsis elaval Strollil võib vormel-1 tiimi ostmiseks olla ka isiklik huvi, sest tema 15-aastane poeg Lance tegeleb samuti vormelisõiduga ja kuulub Ferrari noorte sõitjate akadeemiasse. Praeguse seisuga juhib Lance suure eduga Itaalia vormel-4 sarja. Lawrence Strollile kuuluvad muu hulgas ka Kanadas asuv Mont-Tremblanti ringrada ja Quebecis asuv Ferrari müügiesindus ning tal on ka märkimisväärne autokollektsioon, kust võib muuhulgas leida maailma ühed kallimalt müüdud autod - Ferrari P4 ja Ferrari 275GTB/4.

Sauberi tiimi juht Monisha Kaltenborn vastas kuulujuttudele lühidalt: «Ei kommenteeri.» Käesoleval hooajal on Sauber olnud suurtes raskustes, sest Adrian Sutil ja Esteban Gutierrez pole seni teeninud ainsatki punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles