Piltuudis: Anierid kohtusid Saksamaal uue peatreeneriga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri (vasakult teine) ja Hannes Anier (vasakult kolmas) koos meeskonna peatreeneri Tomislav Stipici (vasakul) ning leedulasest tiimikaaslase Arvydas Novikovasega.
Henri (vasakult teine) ja Hannes Anier (vasakult kolmas) koos meeskonna peatreeneri Tomislav Stipici (vasakul) ning leedulasest tiimikaaslase Arvydas Novikovasega. Foto: FC Erzgebirge Aue/Twitter

Ründajatest vennad Hannes ja Henri Anier saabusid pärast Eesti jalgpallikoondiste esindamist tagasi koduklubi Erzgebirge Aue juurde ning täna oli Anieridel võimalus esmakordselt tutvuda ka uue peatreeneri Tomislav Stipiciga.

Kui Hannes ja Henri olid eelmise nädala algul juba Eestis vastavalt Sinisärkide U-21 ja A-koondise juures, siis samal ajal teatas nende koduklubi, et klubi senise peatreeneri Falko Götziga on koostöö lõpetatud. Põhjuseks klubi ajaloo halvim algus 2. Bundesliga hooajale, kus esimesest neljast mängust ei suudetud võtta ühtegi punkti, kirjutab Soccernet.ee.

Eile teatas Erzgebirge ametlikult, et leitud on uus loots, kelleks 35-aastane horvaat Tomislav Stipic. Kui ülejäänud meeskond sai Stipiciga juba varem tutvuda, siis täna kohtus horvaat silmast silma ka kolme Balti mehega, kes siiamaani koondiste juures viibisid. Nimelt viibis lisaks Anieridele rahvuskoondise juures veel Arvydas Novikovas, kes sai kodumaad esindades ka jala valgeks, lüües Leedu 2:0 võidumängus San Marino üle leedukate teise värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles