Levadia alistas kindlalt Paide ja tõusis tabeliliidriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia mängumees Omar Elhussieny.
FC Levadia mängumees Omar Elhussieny. Foto: Toomas Tatar

Jalgpalli Eesti meistriliiga tänases ainsas kohtumises oli tiitlikaitsja Levadia võõrsil kindlalt 3:0 parem Paide Linnameeskonnast ja tõusis vähemalt homseni tabelijuhiks.

Levadia asus mängu juhtima 27. minutil, kui täpne oli Artur Pikk. 53. minutil kasvatas edu Igor Subbotin ja lõppskoori vormistas 72. minutil Ingemar Teever. Meelis Rooba juhendatava Paide eest tuli täna 77. minutil mängu tema vend, endine Eesti koondislane Urmas Rooba, kes mängis viimati meistrliigas 2012. aastal. Eesti koondist on tänaseks 36-aastane Rooba esindanud 70 korda ja löönud ühe värava, seda seejuures oma debüütmängus 1996. aastal.

Tabelis on tiitlikaitsjal nüüd 63 punkti, oma 28. vooru kohtumise homme pidav FC Flora on 61 punktiga teine. Flora ja Jõhvi Lokomotiivi vaheline kohtumine on otsepildis nähtav ka Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles