Postimehe otsepilt: Flora alistas väravaterohkes mängus Jõhvi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 28. vooru kohtumises alistas FC Flora Tallinnas Lilleküla staadionil Jõhvi Lokomotiivi 6:2, tõustes taas Levadia ette ühe punktiga tabeliliidriks.

Kohtumine on Postimehe vahendusel täispikkuses järelvaadatav!

Flora pääses mängu Albert Prosa kolmanda minuti väravast juhtima, 11. mänguminutil tõi Rauno Alliku tabloole seisu 2:0. Juba kolm minutit hiljem lõi Flora kolmanda värava Zakaria Beglarišvili. Avapoolaja lõpuks tõi aga tabloole seisu 3:1 Aleksandr Voltškov, kes avas skoori Jõhvi poolt. Teise poolaja alguses lõi Beglarišvili oma teise värava, 53. minutil tegi aga seisuks 4:2 Jõhvi mängumees Stanislav Jablokov. Andre Frolovi 58. mänguminuti ja Irakly Logua 67. minuti väravad tõid siiski Florale kindla 6:2 võidu.

Enne mängu:

Viimases voorus näitas tabeli viimane klubi Lokomotiv kodus tabeliliidri vastu sisu. Veel 63. minutini oli Ida-Virumaal seis 2:2, kuid kohtumise lõpuks olid tablool juba numbrid 5:2 Flora kasuks. Floral on ka viimaseks ringiks väärt täiendus, kui nimekirja lisandus Eesti koondise särgis 21 kohtumises kaasa teinud Sergei Mošnikov.

Lokomotivi poolt ei saa kaartide tõttu kaasa teha Aleksander Nikulin. Flora on enne mängu tabelis teisel kohal, sest eile möödus neist Paidest 3:0 jagu saanud tiitlikaitsja Levadia. Võidu korral jätkaks Flora aga meistriliiga liidrina. Lokomotiv on endiselt tabelis 9 punktiga viimasel kohal, kuid augustis saadud hooaja esimene võit Tallinna Kalevi üle ja viik Narva Transiga tähendavad seda, et Kalevist on jõutud vaid kolme punkti kaugusele ning seega on Jõhvil endiselt lootust meistriliigasse püsima jääda.

Flora peatreener Norbert Hurt: «Mängime oma kodus ja omale tuttaval väljakul ning meeskond on paremas seisus, kui viimases omavahelises mängus. Jõhvi on suutnud meile väravaid lüüa. Need on tulnud väga rumalatest olukordadest, kus oleme olnud hooletud. Meeskond pole kunagi läinud nende vastu halva häälestusega, kuid usun, et seekord oleme paremas vormis ja eesmärk on kindlasti ka taga null hoida.»

Flora mängija German Šlein: «Peame Jõhvi vastu kaitse korras hoidma, oma momendid ära realiseerima ja nii tuleb ka tulemus. Fännide toetus on meile tänavu väga palju juurde andnud. Loodame, et saame hooaja lõpus koos rõõmustada tiitli üle.»

Lokomotivi abitreener Andrei Skaleta: «Pärast väikest pausi ootab meid jälle mäng Eesti tippklubiga, Tallinna FC Floraga, aga nagu näitas eelmine kohtumine, võime ka nendega mängida. Tegime vigade parandusi ja proovime näidata laupäeval väärilist mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles