Video: KHLi klubi peatreener kostitas tervet hokisaali solvangutega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana Barõsi hokiklubi peatreener Andrei Nazarov.
Astana Barõsi hokiklubi peatreener Andrei Nazarov. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas KHL Kasahstani klubi Astana Barõs juhendav Andrei Nazarov kaotas mängus Vladivostoki Admiraliga enesevalitsemise ning saatis solvanguid teele mitte ainult kohtunike, vaid ka kõigi pealtvaatajate suunas.

Admirali 3:2 võiduga lõppenud kohtumise viimasel minutil vihastas Nazarov kohtunike peale, kes määrasid tema arvates Barõsi mängijatele ülekohtuselt palju karistusminuteid. Admiral teenis terve mängu jooksul vaid ühe kaheminutilise karistuse, Barõsi mängijad said aga 16 karistusminutit.

Oma rahuolematust ilmutas Nazarov esmalt sel moel, et saatis jalaviibutusega jääle pingil lebanud käterätiku. Seejärel lendas kohtunike suunas ka veepudel ning kui õigusemõistjad Nazarovi riietusruumi rahunema saatsid, kostitas treener nii kohtunikke kui ka vilistavat publikut korduvalt väga ühemõtteliste žestidega.

«Ausõna, teist korda elus näen sellist vilepartiid. Esimene kord oli aasta tagasi, kui käisime Donbassiga siinsamas Vladivostokis mängimas. Ja nüüd jälle!» põrutas Nazarov pärast mängu Sport Ekspressile antud intervjuus. «Niipea kui teise kolmandiku alguses mängu sisse saime, tuli seitse karistust järjest – see peab ju olema kellegi korraldus.»

Nazarov ei tahtnud siiski kohtumise vilemehi süüdistada. «Milleks? Karabanov ja Štšenjov pole midagi teinud. Aasta tagasi olid meil siin teised kohtunikud, aga tulemus ikka sama. Kohtunikud on minu arvates siinkohal pantvangid, asja korraldab keegi teine. Jah, niite tõmbab Vjatšeslav Fetissov, kes minevikus oli suurepärane mängija. Kuid oma uues rollis – üks ebaõnnestumine teise otsa. Alles eelmisel kuul toimus, vabandage väljendust, täielik tsirkus Venemaa hokiliidu valimistel. Ja nüüd on Admiral saanud neli kaotust. Noh, ja läkski midagi korraldama…» oli Nazarov sapine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles