Tulihingeline Chelsea fänn suri sõprade arvates Lampardi värava tõttu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard.
Frank Lampard. Foto: SCANPIX

Sel suvel Chelsea jalgpalliklubist New York City FC-sse müüdud, ent Manchester Citysse laenule antud vanameister Frank Lampard põhjustas eile oma endise kodumeeskonna vastu löödud väravaga väidetavalt nii palju pahameelt ühele Ugandas elanud Chelsea fännile, et 24-aastane toetaja heitis hinge.

Briti tabloidi DailyStari andmetel oli Ugandas elav Fahad Musanan sõpradega eile vaatamas Chelsea ja Manchester City liigamängu, kui enne Londoni klubist lahkumist 13 aastat Chelsea ridadesse kuulunud Lampard mängu 85. minutil City viigivärava lõi. Vanameistri tabamus oma endise meeskonna vastu mõjus 24-aastasele Musananile liigselt ning ta minestas. Noormehe sõbrad viisid Uganda professionaalses liigas mängiva Musanani haiglasse, ent arstid kuulutasid ta juba surnuks.

Kohalikud usuvad, et tõelise Chelsea fännina oli Lampardi värav noormehe jaoks liiga mis liig ning just see põhjustas ta surma, sest meeskonnakaaslaste ja treenerite kinnitusel tundis Musanan end eile hommikul peetud treeningul igati hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles