Luis Suarez jookseb Barcelona särgis väljakule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Suvel Liverpooli jalgpalliklubist Barcelonasse siirdunud, kuid MMil vastase hammustamise eest pika mängukeelu saanud Uruguay koondise ründaja Luis Suarez jookseb kolmapäeval uue klubi särgis väljakule, ehkki tema keeld kehtib endiselt.

Mängukeeld lubab tal nimelt esindada Barcelonat sõpruskohtumistes ja just seda Suarez klubi duubelvõistkonna ridades Indoneesia U19-koondise vastu ka teeb. Kolmapäevases põhimeeskonna liigamängus Malagaga ei tohi Suarez endiselt kaasa lüüa, sest tema mängukeeld kestab 24. oktoobrini.

Barcelona peatreener Luis Enrique kinnitas, et Suarez pääseb kindlasti platsile. «Ta tahab mängida, ta tahab mängurütmi sisse elada,» lausus Enrique. Barcelona on hooaega ilma Suarezitagi hästi alustanud, sest seni on võidetud kõik neli mängu ja ollakse liigas liidrikohal. Viimati tümitati pühapäeval 5:0 Levantet, jala said valgeks Neymar, Ivan Rakitic, Sandro, Pedro ja Lionel Messi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles