Barcelona peatreener: võime Suareze saata rasvaimule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (esiplaanil) kohtumises Indoneesia U19 tiimi vastu.
Luis Suarez (esiplaanil) kohtumises Indoneesia U19 tiimi vastu. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna ründestaar Luis Suarez ei tohi teatavasti mängukeelu tõttu veel ametlikes kohtumistes kaasa teha, kuid sel nädalal osales ta Barcelona B tiimi koosseisus sõpruskohtumises Indoneesia U19 koondise vastu. Pärast mängu leidis üks Madridis asuv telejaam, et kaks väravat löönud Suarez on ilmselges ülekaalus.

Barcelona peatreener Luis Enrique võtab olukorda aga rahulikult ja lisas, et ründaja ongi loomult tugeva kehaehitusega. «Suarez ja paks? Ta on oma loomu poolest füüsiliselt tugev ründaja,» teatas Enrique Hispaania meediale. «Ta on ideaalkaalus ja valmis mängima. Kui te tahate, siis võime talle teha ka rasvaimu. Siiski ma arvan, et talle ei ole seda vaja,» viskas Barcelona juhendaja nalja.

Suarez võib esmakordselt ametlikus kohtumises väljakule tulla 25. oktoobril, kui Barcelona kohtub Hispaania liigas Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles